FÖR FÖRETAG

 Se till att det första intrycket blir positivt
– växt- och blomsterinredning för ökad trivsel och lojalitet

Aveny Blommor formger miljöer med vacker, väldoftande växt- och blomsterdesign som välkomnar besökare, kunder & gäster för en starkare upplevelse i mötet med er.

Att växter är bra för den psyko­sociala miljön har dokumenterats i flera studier. Vår erfarenhet visar också att vackra växter i kombination med rätt färgsatta blomsterarrangemang, en positiv doftupplevelse och rätt ljussättning utmärker t.ex. en inbjudande hotellentré.

Dessa ingredienser ger ökad trivsel, minskad stress och en lugn, välkomnande atmosfär. Sammantaget kan detta leda till ökad lojalitet och bättre försäljning för ditt företag.

Växt- och blomsterinredning skapar inte bara ett personligt utseende, det kan också utformas för att spegla ert varumärke och uttrycka era värderingar och där hjälper vi på Aveny Blommor er gärna med kreativa förslag.

”Aveny Blommor hjälper Er att hitta de rätta växterna och arrangemangen som ramar in och lyfter er miljö.

Ett personligt, varmt och starkt första intryck som består!”

KOSTNADSFRI KONSULTATION & PRISER

Du får gärna boka ett kostnadsfritt besök med oss för en initial konsultation. En växt- & blomsterinredare besöker er för att studera er miljö, lyssna på era önskemål och kan därefter ge lämpliga förslag på växter, färger, arrangemang och kärltyper som lyfter och ramar in er miljö. Ni får därefter en offert på detta.

LÖPANDE UNDERHÅLL

Vi underhåller givetvis även våra växter och levererar fräscha arrangemang löpande. 

 

INSPIRATION

Besök andra sidor här på avenyblommor.se för att bli inspirerad. Allra bäst inspiration får du om du besöker någon av våra butiker.

ÖVRIGA FÖRETAGSTJÄNSTER

Aveny Blommor erbjuder dessutom en mängd andra företagstjänster som förenklar er vardag och förhöjer den positiva känslan i er arbetsmiljö.

Blomsterabonnemang – veckoblommor

Låt Era kunder och medarbetare mötas av en positiv och fräsch atmosfär med hjälp av vackra veckoblommor och arrangemang från oss. Vi levererar varje vecka till Er reception, konferensrum, föreläsningssalar, lunchmatsalar eller dylikt.

Aveny Blommor-kortetTM

En förmån till våra företagskunders medarbetare som har veckoblommor ifrån oss. 

 

Födelsedagscheck

Vi håller koll på Era nyckelkunders födelsedagar samt även Era medarbetares födelsedagar och ser till att de blir uppvaktade.

Presentkort
Ge bort ett presentkort till någon ni uppskattar!