Inspiration

NYHET! Calou-skor i butiken i Eriksberg!

Vi har fått in ljuvligt snygga skor från Calou i butiken i Eriksberg. Få den rätta sommarkänslan med ett eget par – skynda hit för att lägga vantarna på ditt favoritpar, eller varför inte önska dig ett par till Mors dag?

Såhär beskriver Calou själva sina skor: 

“Från början handlade Calou om nya designmöjligheter för träskor. Sedan dess har vi haft fokus på att göra våra skor från Calou bekväma och sköna att gå i. Det kan handla om att byta ut den stumma träsulan till en mer sviktande, stötdämpande och bekväm sula i polyuretan. Eller lösa den eviga gåtan om att kunna bära högklackat utan att få ont i fötterna.

Vårt genuina arbete kring kombinationen bekvämt och snyggt mode är det som särskiljer våra skor från många andra. Just polyuretan som vi ofta använder i våra sulor är ett material som annars används till fotvänliga fritids- och arbetsskor. Det är därför många av våra skomodeller passar så bra att både arbeta och festa i. Vem vill inte både vara snygg och bekväm på jobbet eller partyt? Calou står för vackra, tidlösa och sköna ting. Oavsett vilket sammanhang du befinner dig i.”

NYHET!
Garden Girl på Aveny Blommor i Eriksberg

Besök Aveny Blommor i Eriksberg och sondera vårt helt nya sortiment från fantastiskt fina, svenskdesignade Garden Girl. De erbjuder trädgårdsverktyg och arbetskläder för trädgården; designade av kvinnor – för kvinnor.

Om Garden Girl

2007 såddes det första fröt till GardenGirl. Med gummistövlarna stadigt förankrade i den svenska myllan och roshandskarna i högsta hugg konstaterade grundaren Petra Maison att det inte fanns bekväma anpassade arbetskläder för kvinnor i trädgården. Så hon kombinerade sin bakgrund som designer med sitt trädgårdsintresse och utvecklade praktiska, sköna trädgårdsbyxor anpassade för kvinnokroppen.

Byxorna är tillverkade av 100% bomull, utrustade med många fickor och lösningar för verktyg, mobiltelefon, knäskydd och handskar, de har även en stretchkil i sidan för att göra arbetet i trädgården bekvämt och njutbart för alla kvinnor som ser sitt trädgårdsintresse som en livsstil eller kanske till och med har det som sitt jobb.

Det som började med smarta snygga byxor växte snart till en hel kollektion med kläder och tillbehör för kvinnor i trädgården. GardenGirl växer och förgyller numer trädgårdslivet för många kvinnor runt om i världen. På samma sätt som en solvarm jordgubbe bär förnimmelsen av en trädgård i sig bjuder GardenGirl på trädgårdsupplevelser var du än är. Man kan ta trädgårdsälskaren ur trädgården, men aldrig tvärtom …

Garden Girl – Designed by women – for women!

Läs mer på gardengirl.se