KURSER & EVENEMANG

Blomsterkurser och kransbinderi: företag, möhippa, tjejkväll & öppna kurser

Bind din egen midsommarkrans, kurskväll 17/6

Onsdagen den 17/6 är du välkommen att komma och binda din egen midsommarkrans för en vacker, blomstrande midsommarafton.

Vår duktiga florist delar med sig av sin kunskap, inspirerar och visar hur ni ska göra för att binda en vacker krans. I priset ingår material och blommor till en krans.

Vi bjuder även på lite lättare förtäring. Vi startar kl 19 och är i butiken på Kungsportsavenyn. Vi håller på i ca 2 timmar.

  • Tid: kl. 19
  • Plats: Aveny Blommor, Kungsportsavenyn
  • Pris: 495 kr/ person

Anmälan och bokningsvillkor

Anmälan: maila kund@avenyblommor.se eller ring på 031-164900. Uppge namn, telefonnummer och antal personer.

Sista anmälningsdag till varje kurs är 14 dagar innan. På grund av begränsat antal platser och förberedelser med blommor är bokningen bindande. Om avbokning skall ske måste det anmälas minst 14 dagar innan kurs startar, annars är det full debiteringsavgift.

Gruppbokningar: Företagsevenemang, möhippor, tjejkvällar, kick-off mm!

Vi hjälper er anordna en kreativ upplevelse tillsammans i form av en blomsterkurs. Vi inspirerar er med säsongens färger och de senaste trenderna inom blomster- och bukettbinderi. Ni får utveckla er kreativitet, låta fantasin flöda och ha en härlig stund tillsammans. Ni kan t.ex. binda varsin bukett eller bordsdekoration. 

 

Vi instruerar och utbildar er i grunderna, ger tips och inspiration för att sedan låta er själva skapa med blommor och blad.

Vi bjuder på lite enklare tilltugg tillsammans en färgsprakande doft och blomsterupplevelse under ca 2 timmar. Självklart kan upplägget skräddarsys.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss för förfrågningar & offert.